12 nyckelfaktorer för en klimatpositiv framtid 2044. I tabellen ovan ser du resultat från ”helsingborgsområdet” i samband med H22 föreläsningar Happy Economy/Bodil Jönsson.

Det kom även spännande egna förslag som var: Kreativitet, samarbete, miljöarbete, drivkraft, engagemang, politiskt mod, civilkurage, integrering, uthållighet, respekt, ärlighet, vara organiserad, utbildning, mod, glädje, vänskap, världen samarbetar, allvar, solidaritet, humanism, minskad nationalism, annat ekonomiskt system, ödmjukhet, psykologisk flexibilitet, pro-socialt beteende, nytänkande, altruism.

MEN VI SAKNAR SAMVERKAN MED DAGENS UNGA, det är dem som är mitt i livet 2044 (undertecknad är 80 och Bodil 100 år 2044). Därför vill Happy Economy återigen arrangera föreläsningen/samtalet ”Långt borta men ändå nära – om 22 år”. En timme med interaktivitet och då framförallt med fokus publik i åldrarna 16-25.

Är du intresserad? Kontakta oss på info@happyeconomy.se eller klicka här!