Vi var med i #iställetförAlmedalen2021!

HAPPY ECONOMY vill vara med och PÅVERKA genom att DRIVA våra (hjärte)frågor. Vi berättar mer om ”case Västerportskolan”!

Hur gjorde den kommunal grundskolan Västerport i Ystad när de tog tag i meningen med (arbets-)livet? Och vilka konkreta resultat gav ett års fokus på medarbetarnas välbefinnande?

I vårt seminariet under ledning av moderator Catarina Rolfsdotter-Jansson, berättar kommunala skolans rektor och biträdande rektor Eva Månsson och Johan Larsson tillsammans med Happy Economy’s CEO Annelie Johansson och Martin Wihlborg specialist på Atea Sverige skola mer.

Lycka går att mäta, träna och utveckla. Och effekterna är ofta dramatiska!

Happy Economy är ett dynamiskt team av psykologer, företagsledare, beteendevetare, professorer och (lycko)forskare som hjälper företag och organisationer att skapa lyckligare medarbetare. Lycka är inte ett abstrakt begrepp utan något som går att mäta, träna och utveckla. Och gör man det metodiskt leder det till påtagliga resultat, inte bara i form av ökad trivsel bland medarbetarna, utan även ökad produktivitet.

I detta seminarium berättar Annelie Johansson – HAPPY ECONOMY AB och Martin Wihlborg – specialist på ATEA om hur kommunala grundskolan Västerport i Ystad tog tag i meningen med (arbets-)livet. Och vad ett års fokus på medarbetarnas välbefinnande gav för konkreta resultat.

Medverkande:
Martin Wihlborg, Specialist, Atea
Personal från Västerportskolan Ystad
Annelie Johansson, Happy Economy
Bodil Jönsson, Inspiratör/Tränare Happy Economy

Moderator: Catarina Rolfsdotter-Jansson