Hej och välkommen till Happypedia – ett träningsarkiv för lyckan!

Här hittar du material från genomförda och pågående träningar samt lite tips och förslag från oss, som du använder (eller inte) på ett sätt som känns bra och relevant för dig!

Har du några funderingar kan du höra av dig till Michael Wallén, intern kontaktperson för Happy Economy programmet eller skicka oss ett mail på info@happyeconomy.se om det är mer allmänna frågor eller feedback.

 

Lyckan är personlig och det är bara du som vet vad som är rätt för dig!

Är du ny medarbetare? —>  klicka här!

HAPPYPEDIA INSPIRATION

Nyheter i arkivet:

Samuel West, psykolog och doktor i organsiationspsykologi, berättar om en genväg till hur vi kan göra för att känna oss lyckligare - redan idag!

Återhämtningsträning - Vad är återhämtning? Varför lägger man inte mer tid på återhämtning? Och viktigast av allt - hur tränar man på det? Det kan Henrik berätta! Se gärna videon i grupp med dina medarbetare! 

Den längsta studien om lycka:
Hur får man ett bra liv? Psykiatrikern Robert Waldinger delar slutsatser från sin studie som pågått i 75 år (från 2016).

FORSKNING 

Lyckoforskning & Happy Economy modellen

Dr Samuel West, Psykolog, Doktor i organisationspsykologi, Lyckoforskare – ansvarig för Happy Economy lyckomodell

TRÄNING

Föreläsning – Inspiration

I filmen får du ett litet smakprov på Happy Economy Introduktion, ett riktigt SAMTALSKALAS – som vi vet – ger både lycka och energi direkt. Om du vill lyssna på Bodil igen – klicka på knappen!

Workshop – Båtretrospektiv

Syftet med workshopen var att ta reda på varför ”lyckokurvan” har planat ut. Vi gjorde detta genom individuella funderingar, gruppdiskussioner, röstning och gemensam redovisning i storgrupp.