BETEENDEEKONOMI I PRAKTIKEN

lönsamhet & organisatorisk hållbarhet

__

VÄLKOMMEN TILL HAPPY ECONOMY
Verksamhetsutveckling på beteendeekonomins grunder

__

DIAGNOS – Hur mår din organisation?

SAMUEL WEST
Doktor i Organisationspsykologi & Psykolog

Många företag satsar tid och pengar på medarbetar-undersökningar och i bästa fall projekt omkring resultaten av dessa. Hur många av dessa projekt som verkligen leder till förändringar och förbättringar finns det för närvarande ingen statistik på. Men, det finns både statistik och forskningsevidens på att företag som har välmående medarbetare, också presterar bättre.

Just nu, kostnadsfri diagnos!

Happy Economy utvecklar, tränar och mäter lycka i företag och organisationer. Men vi börjar alltid med en genomgång av nuläget, en diagnos. Just nu bjuder vi på denna genomgång för dig som är villig att sätta av tid och kraft för att ta reda på hur just dina medarbetare mår. Det är den enda haken. Du ger oss lite av er tid, vi mäter och sammanställer och får samtidigt mer data till vårt index. 

Är du ändå skeptisk? Lyssna gärna på vad våra uppdragsgivare har fått för resultat klicka på länken https://happyeconomy.se/referenser/För lyckoforskning är, namnet till trots, seriös business. Till ert förfogande står företagsledare, beteendevetare, psykologer och andra vetenskapsmän och kvinnor i vårt nätverk. Alltid med en sak i fokus, din verksamhets välmående.

Hör av dig till Happy Economy så återkommer vi för ett förutsättningslöst samtal.

Låt oss lyckas tillsammans!