Sedan 2 dagar sträckläser jag en sk ”faktabok” (min egen definition). Det känns som detta är en av de viktigaste böckerna jag har läst och det säger jag inte för att Bill Gates har sagt detsamma.

Om du är nyfiken, vill lära mer och få en mer korrekt bild av verkligheten KAN DU VINNA  BOKEN Factfulness av Hans Rosling, skriven tillsammans med Anna Rosling Rönnlund och Ola Rosling.

Skriv en liten kommentar på detta blogginlägget, så får jag testat den funktionen också, och samtidigt är det med hjälp av dina kommentarer, som jag bestämmer vem som ”vinner” de 25 böckerna som stiftelsen Happy Economy bestämt sig för att köpa in. Jag är så tacksam och ödmjuk inför alla människor som tror på det jag tror på och som ger mig möjlighet att bidra till bättre affärer, därför blir detta mitt lilla bidrag just nu.

Här kommer ett smakprov från boken
”Målet med högre inkomst är inte att stapla pengar på hög. Målet med ett längre liv är inte bara att få extra tid. Det viktigaste målet är att ha friheten att göra det vi vill. För min del älskar jag jag cirkus, och att spela datorspel med mina barnbarn och att zappa på tv:n”.

Alla vinnare underrättas via Linkedin och där fixar vi också hur boken kommer till dig som vunnit.

🙂 Annelie

 

 

Happy Login