Jag är full av energi och jag har hyfsad kapacitet, men jag har alltid varit på språng och känt mig pressad. Hur använder jag egentligen min energi, kapacitet och tid?
Under de senaste åren har jag börjat ”suga åt mig ny kunskap som en svamp”, det känns som jag längtar efter något, något mer, en utveckling! Men varför?

Jag har arbetat hårt, nästan omänskligt och spenderat alltför mycket tid med att fokusera på arbetet, där jag har gjort traditionell karriär. Jag har haft förutsättningar att leva ett ”bra liv” med plusmeny tillsammans med min fina familj. Men som sagt, rent livsmässigt söker jag utveckling.
En av mina nya insikter är något som säkert du redan kommit på, dvs när jag reflekterar och inte ”gör något”, så infinner sig utveckling!
Jag kallar det för SKAPANDE STILLHET!
Och detta kom jag fram till, när jag fick inspiration från livet! Vet du vad som händer precis i befruktningsögonblicket, dvs när spermie och ägg smälter samman?

Under 1,5-3 timmar händer INGENTING, och ur denna stillhet skapas det unika, ett barn!

Jag tycker detta är helt fantastiskt och har kommit fram till, med stor ödmjukhet, att när jag behöver utveckling i mitt liv, behöver jag göra INGENTING!

Jag har också insett att mycket tid, energi och resurser som jag lagt på att jaga välstånd via det yttre, går att få GRATIS från insidan. Men det är en annan typ av arbete, självledarskap, som är mer krävande vad gäller eget engagemang och ärlighet, men det är värt det – jag är en mer lycklig människa!

Veckans happy tips! Har du sett Hector and the Search for Happiness? Det var en väldigt trevlig film jag såg i våras. Jag var väldigt glad när jag sett den och filmens budskap spännande. Här får du en länk till trailern på 2 minuter, söker du en film en go kväll, kan jag rekommendera denna. https://www.youtube.com/watch?v=iWFVAIbIkS4

Happy Login