Min samarbetspartner som bl.a är psykolog har ställt diagnos på mig – jag är pro-nojig!

Tänk om det är så, som jag fått förklarat för mig;
”Annelie du är pro-nojig, du tror verkligen att hela universums krafter arbetar för dig och att allt det som händer kommer att ha positiv inverkan för dig.”
Ja, Samuel det stämmer faktiskt, jag tror bestämt jag är pro-nojig. Nuförtiden reflekterar jag flera gånger varje dag över vad som ”kommer till mig”, så många tecken det finns runt omkring oss, som jag aldrig haft tid att ens ”se/känna”. Ex, tror jag på riktigt;

att när jag får motstånd i affärer, då är det bra, för då ska något annat bättre hända – OCH SÅ GÖR DET DET

att jag får inbjudningar till luncher med människor jag beundrar och gärna vill träffa utan något syfte och så kommer en lunchinbjudan och så händer något under lunchen – UNDRA VAD SOM ÄR MENINGEN MED DET PÅ SIKT… (senast förra veckan)

om jag möter en ”not so nice person”, då är det bra, för då får jag träna på att vara mitt bästa jag i dåliga situationer OCH SÅ KOMMER NYTTAN AV DET”

Nästan varje dag finner jag pro-nojiga exempel och det är så inspirerande!

Är du pro-nojig?  Jag tror och hoppas att denna ”tribe” redan finns och växer sig starkare. Just nu känner jag att jag möter många pro-nojiga personer och dessutom har jag flera som kunder. Vilken lycka – vilket sammanträffande att jag möter detta kraftfält samtidigt som jag arbetar med uppbyggnad av Happy Economy…

Det känns som Elisabeth Gilberg, du vet ”Eat, Love & Pray” författaren också är pro-nojig. Jag har precis läst hennes nya bok ”Stor Magi – leva kreativt utan rädsla” – den kan jag rekommendera som sommarläsning.

Happy Login