Spännande dag idag, tåget 07.42 från Helsingborg mot Alingsås, detta underbara sätt att resa. Solen skiner och idag ska jag prova ”allt i ett konceptet” vilket innebär fyrtiofem effektiva minuter där jag delar;
kort information om bakgrund och min resa, kunskapsdelning om lyckoforskning och lyckan och hur den på olika sätt är med oss ständigt, även på arbetet och är en stark påverkanskraft. Tid för frågor och reflektion. Och sedan LIVE, för första gången, undersökningen via länk i mobil. Dessutom efter ytterligare knappa 10 minuter visa det första resultatet = Happy Scorecard!
Det känns som det är mycket som kan gå fel, alltifrån tågtider och anslutningar, teknik, hur blir engagemanget..

Nu sitter jag på tåget hem från Göteborg, ombokat till en tidigare avgång. Vilket FLOW, det måste vara ett tecken. Jag var i zonen och är fortsatt! Allt fungerade, är det möjligt? Det måste vara några extra krafter som hjälper mig som riddare i mitt korståg i lyckans namn. Vad roligt det är att lära sig nya branscher och lära mig mer om människor och drivkrafter.

Nästa vecka är det dags för Västerås och samma upplägg. Eftersom jag är realist, så tror jag att jag ber dig hålla en tumme för mig! 🙂 Annelie

Happy Login